Producător: Hitachi
Cod produs: RAK25PEB
Disponibilitate: Solicita info stoc
2.495,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate

CARACTERISTICI DE CONFORT:

SISTEMUL DE ECONOMISIRE A ENERGIEI:                            
Tehnologia unitatii interioare: Debitul de aer Pentru un debit de aer lin si silentios, dimensiunea grilei de aspiratie a unitatii interioare este cu 20% mai mare decat la alte echipamente de aer conditionat,astfel rotatia turbinei scade crescand eficienta si economisind energie electrica. Ventilator de dimensiuni mari Unitatea interioara Hitachi dispune de un ventilator foarte mare,aproximativ cu 11% mai mare decat alte ventilatoare conventionale.Cresterea diametrului scade viteza de rotatie a ventilatorului asigurand astfel eficienta,randament energetic si un zgomot redus. Dimensiunea flapsului Cresterea cu 54% a flapsului fata de modelul anterior contribuie la refularea si raspandirea eficienta a debitului de aer folosind mai putina energie electrica. Schimbator de caldura Lambda Suprafata mare a schimbatorului de caldura multi-dimensional Lambda creste dramatic raportul de transfer de caldura.Asigurand eficeienta energetica buna,ajuta la economisireaunei cantitati mari de energie(Pt.modelul RAK50PPA/RAC50WPA)                            
                            
TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM                            
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.                            
Tehnologia unitatii exterioare: 1. Schimbator de caldura de inalta eficienta                            
Forma unica a lamelelor mareste suprafata schimbatorului de caldura cu pana la 5%, Cu alte cuvite, suprafata marita este masoara proximativ 3 coli hartie format A4. Cu toate acestea, dimensiunile unitatii exterioare au ramas neschimbate, aceasta avand dimensiuni compacte.                             

2. Ventilator foarte mare; datorita formei speciale a palelor, a diametrului si grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze suficient debit de aer in timp ce mentine un nivel de zgomot redus.

3. Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare puternica si eficienta prin uilizarea unui magnet care care ofera magnetism continuu" pentru o rotatie fara atingeri si fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.

Hitachi a brevetat motorul DC Inverter. Hitachi a inventat in 1983 primul aer conditionat cu motor alimentat de curent continuu fara contacte .De atunci Hitachi a continuat cercetarea in inovatie si descoperirea de noi tehnologii.Astazi, toate motoarele Hitachi sunt DC Inverter.
Motoarele DC Inverter HITACHI sunt unice prin eficienta energetica si putere.                            

Btu /Suprafata acoperita 9.000BTU 15-25mp
Capacitate BTU Racire 3070 / 8530 / 10577
Capacitate BTU incalzire 3070 / 11600 / 15013
Culoare unitate interioara Alb
Consum racire 0.70(0.25-1.29) kW/h
Consum incalzire 0.88(0.25-1.25) kW/h
SEER 5.8
SCOP 3.8
Zgomot unitate interioara 20/23/34/41 dB
Zgomot unitate exterioara 49 dB
Clasa energie racire A+
Clasa energie incalzire A
Debit aer 333/400/500/570 m3/h
Filtre Filtru anti bacterian lavabil
Functii speciale Functia econo, Functia powerfull, Mod noapte, Mod confort
Interval functionare -15...+43 grade Celsius
Dimensiuni unitate interioara L/l/a 780x280x218 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a 660x530x278 mm
Greutate unitate interioara 7.5(kg
Greutate unitate exterioara 27.5 kg
Nivel minim zgomot Intre 19-25 dB
Inverter Da
Moduri de lucru Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilare, Mod Automat
Garantie 3 ani

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!