Producător: Yoki
Cod produs: YW24IT
Disponibilitate: Stoc epuizat
3.140,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate

 

Active Clean Filter
AER CONDITIONAT CU SISTEM ACTIV DE FILTRARE
ACF reprezinta sistemul activ de filtrare a aerului cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi incorporat in unitatea interioara si a filtrelor speciale. Astfel, intreaga familie este protejata impotriva inhalarii unui aer poluat de microparticule si microorganisme.
 
SANATATEA ÎNCEPE CU AERUL RESPIRAT
Cel mai bun remediu impotriva stresului cotidian este respirtaia relaxanta si meditativa, bineineles avand grija sa avem climatizarea apartamentului facuta cu simt de raspundere si cu dispozitive eficiente.
Recomandarea medicului pneumolog
 

Quiet Operation

Atat unitatea interioara cât si cea exterioara, au in componena un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul si de a crea atmosfera de confort dorita.
 

Wide Voltage Range

Fluctuaiile tensiunii electrice pot afecta randamentul si functionarea echipamentelor de climatizare Inverter. Aparatele de aer condiionat Yoki, au incorporat un modul de protectie, funcionând in parametri chiar si atunci când apar fluctuaiti electrice.
 

Auto Protection

Cu ajutorul acestei functii, eventualele erori vor fi detectate de placa electronica si afiate pe ledul unitaii interioare.
 

High Efficient Internal Thread Copper Pipe

Suprafata schimbatorului de caldura a fost marita, prin folosirea conductelor de cupru cu striatii pe interior, imbunatatind astfel eficienta in modul de incalzire.
 

Auto Restart

Permite reluarea parametrilor setati, dupa ce alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta.
 

Timer Mode

Permite programarea orelor de Functionare/Oprire
 

Independent Dehumidification

Asigura un mediu confortabil chiar si atunci când umiditatea este crescuta.
 

Anti Cold Air

In modul de incalzire viteza ventilatorului este controlata de temperatura condensatorului. Ventilatorul porneste doar atunci cand condensatorul este incalzit suficient.

 

Garantie        2 ani 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!