Producător: 3C
Cod produs: Montaj aer conditionat 14000 - 18000 BTU
Disponibilitate: Stoc epuizat
899,00 Lei

Montajul standard pentru aparatele de aer conditionat tip split de perete cu o capacitate intre 14000 - 18000 BTU este compus din urmatoarele servicii si materiale:

- o singura trecere (perforare) in peretele exterior, pentru pereti cu o grosime de maxim 50 cm,

- amplasarea unitatii exterioare si a celei interioare in limita kit-ului de 3 metri liniari de traseu frigorific,

- furnizarea elementelor de montaj necesare: console tip L pentru prinderea unitatii exterioare, dibluri si holzsuruburi, piulite, saibe, suruburi, banda matisaj, banda izolatoare, stecher si alte consumabile,

- prinderea consolelor (pentru unitatea exterioara) pe peretele exterior se va face numai in limita posibilitatilor (de regula sub geam sau in balcon). Nu percepem costuri suplimentare pentru dibluri si holzsuruburi lungi (20cm) folosite la spatiile reabilitate termic.

- unitatea interioara se va pozitiona in functie de preferinta clientului, dar in limitele respectarii parametrilor de functionare si montaj ale aparatului, principala conditie este asigurarea unei pante a tubului de scurgere a condensului,

- matisarea traseului frigorific (in limita a 3 ml)

- efectuarea legaturilor traseului frigorific,

- efectuarea probei de functionare a aparatului si explicarea principalelor facilitati ale acestuia.

La montarea tuturor aparatelor se va folosi pompa de vid.

Serviciile suplimentare reprezinta costul aditional suportat de client si se platesc in cazul in care montajul standard nu se poate efectua in limita serviciilor si materialelor de mai sus.

Lista costuri suplimentare:

- traseu frigorific suplimentar - 130 lei/ml,

- perforare suplimentara prin perete zidarie - 80 lei/buc,

- perforare suplimentara prin beton - 100 lei/buc,

- plinta pentru mascarea traseului frigorific (doar pentru interiorul camerelor) - 50 lei/ml,

- plinta pentru mascarea cablului de alimentare (doar pentru interioarul camerelor) - 20 lei/ml

- prelungirea furtunului de condens - 10 lei/ml,

- prelungirea cablului de alimentare - 15 lei/ml,

- daca montarea unitatii exterioare necesita schele, scari, nacele, etc. , inchirierea acestora si costurile adiacente (manopera suplimentara, tansport etc.) vor fi achitate de client. Costul va fi calculat pe baza de deviz / oferta si prezentat clientului pentru aprobare,

- deplasarea in vederea montajului la adrese in afara orasului Bucuresti se va face contra cost tur + retur, la pretul de 2 lei/km de la iesirea din oras, exceptie facand urmatoarele localitati care beneficiaza de deplasare gratuita: Pipera, Otopeni, Chiajna, Roşu, Dudu,  Popeşti-Leordeni şi Dobroieşti.

- serviciu deplasare la client, in cazul in care montajul nu se poate efectua la o singura deplasare din vina cumparatorului (lipsa informare tip montaj/tip zid/schela, etc.), se amana fara reprogramare in prealabil sau lipsa client din locatia unde a fost programat montajul - 200 lei.

Detaliile referitoare la timpul de executie, costul si finalizarea lucrarii, precum si materialele necesare sunt stabilite de comun acord cu beneficiarul inaintea inceperii acesteia.

Garantia montajului este 12 luni de la efectuarea acestuia, si se anuleaza in cazul oricarei interventii neautorizate de Furnizor. 

In cazul in care se va monta un aparat de aer conditionat pe un traseu frigorific existent se ofera garantie doar pentru lucrarile efectuate de Furnizor, nu si pentru traseul frigorific existent al Clientului.

Montajul nu include urmatoarele:

- demontarea geamurilor sau a unui alt aparat de aer conditionat,

- demontarea sau mutarea mobilierului,

- instalarea de software pe dispozitivele mobile ale beneficiarului pentru aparatele care contin module WiFi (la nevoie va putem asigura asistenta telefonica gratuita),

- montarea de prize, doze, sigurante, tablouri electrice, etc., 

- repararea sau vopsirea peretilor,

- evacuarea deseurilor rezultate in urma montajului, inclusiv ambalajele aparatelor,

- prelungirea traseelor frigorifice existente in locatia Clientului (daca este cazul),

- decopertarea peretilor si ingroparea traseului frigorific,

- obtinerea de avize, autorizatii, acorduri (ex. proprietar spatiu). Acestea intra in sarcina exclusiva a Clientului.

Pretul pentru montajul standard al aparatelor de aer conditionat cu o capacitate intre 14000 si 18000 BTU este orientativ si poate diferi functie de tipul aparatului. In descrierea fiecarui aparat prezentat pe aerconditionatinstal.ro este afisat pretul actualizat al montajului standard pentru produsul respectiv. 

In cazul in care nu sunteti hotarat de tipul aparatului de aer conditionat de care aveti nevoie, precum si de pozitionarea acestuia, puteti solicita o vizionare in locatia dumneavoastra, contra sumei de 100 lei, suma ce va fi scazuta din pretul montajului in cazul in care veti achitiona de la aerconditionatinstal.ro cel putin un aparat de aer conditionat si un serviciu de montaj in decurs de 30 zile calendaristice de la data vizionarii. 

Serviciul este disponibil numai in baza unei programari in prealabil, in limita disponibilitatii pentru Bucuresti, Pipera, Otopeni, Chiajna, Roşu, Dudu,  Popeşti-Leordeni şi Dobroieşti.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la office@aerconditionatinstal.ro sau la tel 0733 58 22 58

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
text_captcha