Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal pe site-ul www.aerconditionatinstal.ro este acela de a prelua comenzi si livra produse sau presta servicii catre clienti. Datele ne sunt necesare pentru intocmirea facturilor, documentelor de garantie precum si a documentelor de montaj/reparatie/intretinere etc. Nefurnizarea acestor date duce la anularea oricarei comenzi.

Care sunt datele personale prelucrate de www.aerconditionatinstal.ro:

- numele, prenumele, adresa de livrare, numar de telefon de contact, detalii de facturare, metoda de plata, adresa de e-mail si alte date de contact similare necesare in vederea plasarii unei comenzi pentru livrari de bunuri sau prestari de servicii.

- datele despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la web site-ul www.aerconditionatinstal.ro .Acestea pot include si date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

- datele despre caracteristicile pe care le utilizati, produsele sau serviciile pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

S.C. 3C Tehnic Service Plus Air S.R.L., administratorul site-ului www.aerconditionatinstal.ro va aduce la cunostinta faptul ca prin citirea prezentilor Termeni si Conditii, si a subpunctului Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679, respectiv urmatoarele:

a)      dreptul de a solicita in orice moment accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal;

b)      dreptul de a solicita rectificarea acestora;

c)       dreptul la portabilitatea datelor;

d)      dreptul la stergerea sau restrictionarea datelor.


Ne angajam sa stocam datele dumeavoastra intr-o maniera confidentiala si care asigura securitatea necesara.

Procesarea datelor cu caracter personal se va face conform legilor in vigoare.

Nu vom vinde sau inchiria datele dumneavoastra personale nimanui.

In functie de nevoie putem transmite datele dumneavoastra cu caracter personal catre:

a)      furnizorilor serviciilor de curierat;

b)      furnizorilor de servicii IT;

c)       furnizorilor de servicii bancare;

d)      furnizorilor de produse sau servicii cu care avem contract.


In cazul in care este necesara pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru respectarea unei obligatii legale va aducem la cunostinta faptul ca nu putem fi obligati sa dam curs solicitatii dumneavoastra de stergere ale acestora.


Nu colectam si nu prelucram date sensibile care sunt incluse in Regulamentul General privind Protectia Datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.


Nu colectam si nu prelucram date ale minorilor care nu au indeplinit varsta de 16 ani. In cazul in care vom primi astfel de date le vom sterge in cel mai scurt timp.


Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal in interiorul site-ului www.aerconditionatinstal.ro  fara a fi necesara instiintarea utilizatorilor in acest sens. Ca urmare va rugam sa urmariti periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.


Pentru orice informatie sau solicitare referitoare la Datele Dumneavoastra cu Caracter Personal va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@aerconditionatinstal.ro si vom face tot posibilul pentru a rezolva problema semnalata in cel mai scurt timp.


Va aducem la cunostinta faptul ca in cazul in care considerati necesar aveti dreptul legal de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, Telefon: +40.318.059.211 si +40.318.059.212, E-mail:anspdcp@dataprotection.ro, web site www.dataprotection.ro