Producător: Rothenberger
Cod produs: Sanifresh 400 ml
Disponibilitate: Solicita info stoc
49,00 Lei

Sanifresh curata sistemele de aer conditionat intr-un mod adecvat, datorita formulei sale unice produsa de Rothenberger. Totodata indeparteaza mirosurile neplacute, lasand un miros placut de menta.

Sanifresh distruge micro-organismele patogene, virusii, elimina bacteriile si sporii daunatori sanatatii pentru o lunga perioada de timp.
Utilizand regulat spray-ul, se elimina efectele negative ale aerului conditionat asupra sanatatii dumneavoastra.

Spray-ul contine 400 ml si este suficient pentru 1-2 aparate de aer conditionat, functie de cat sunt de pline de praf si murdarie.

Mod de utilizare:

1. inchideti aparatul de aer conditionat

2. indepartati filtrele

3. pulverizati spuma uniform de la o distanta de 15/20 cm direct pe vaporizator (nu uitati sa folositi ochelari de protectie si masca)

4. porniti aparatul de aer conditionat pe functia racire (sau dezumidificare) si setati temperatura la minim si ventilatia la maxim.

5. lasati sa functioneze aparatul minim 10 minute si aerisiti camera

6. puneti filtrele in pozitia initiala


* Pentru aparatele care au un grad extrem de murdarire va recomandam sa repetati operatiunea sau sa apelati la un specialist.

* Pericol: Indicatii de pericol H222 + H229, aerosol extrem de inflamabil. Recipientul se afla sub presiune si poate exploda daca este incalzit. 

* Recomandari de precautie: P210 a se pastra departe de sursele de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis P211. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau a unei alte surse de aprindere. P251 nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. P410+P412 , a se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius.

* Continutul poate provoca o reactie alergica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!