Producător: Skyworth
Cod produs: Wi Fi Delfin Premium R32
Disponibilitate: Stoc epuizat
175,00 Lei

Pentru a putea controla de pe mobil aparatele de aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 trebuie sa achizitionati separat modulul Wi Fi Skyworth pentru split de perete.


Acesta este compatibil cu urmatoarele produse:

- aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 SMVH09B-2A2A3NG Inverter 9000 BTU

- aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 SMVH12B-3A2A3NG Inverter 12000 BTU

- aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 SMVH18B-4A2A3NG Inverter 18000 BTU

- aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 SMVH24B-5A2A3NG Inverter 24000 BTU

Dupa montarea modulului, instalati aplicatia Skyworth pe un telefon mobil sau tableta si puteti incepe sa controlati aparatul de oriunde din lume prin intermediul internetului. Obligatoriu aparatul trebuie sa fie conectat la o retea Wi Fi. Telefonul mobil poate fi conectat fie la Wi Fi fie prin date mobile. Instalarea de aplicatii si efectuarea de setari pe dispozitivele clientilor nu este inclusa in pretul modulului.

Montajul modulului este gratuit numai daca acesta este achizitionat impreuna cu un aparat de aer conditionat Skyworth Delfin Premium R32 si cu un serviciu de montaj aer conditionat de la Aer Conditionat Instal.

Pretul redus este valabil doar daca este achizitionat impreuna cu un aparat de aer conditionat. In cazul in care se achizitioneaza separat produsul va putea fi achizitionat doar la pretul de lista 175 lei.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
text_captcha