Producător: Errecom
Cod produs: Evaporator cleaner foam
Disponibilitate: Indisponibil momentan
59,00 Lei 70,00 Lei

Solutie curatare aer conditionat cu spuma Errecom 400 ML


Cand aparatul de aer conditionat este folosit, ciuperci, fungi si alte microorganisme se raspandesc si cresc. 

Posibilele consecinte pot fi: iritatia ochilor si a gatului, stranut etc. Astfel de organizme externe pot fi motivul pentru mirosurilor neplacute.

Solutia de curatare vaporizoatoare Errecom Evaporator Cleaner Foam  este o solutie buna pentru rezolvarea problemelor mentionate anterior.


Mod de utilizare:

1. inchideti aparatul de aer conditionat

2. indepartati filtrele

3. pulverizati spuma uniform de la o distanta de 15/20 cm direct pe vaporizator (nu uitati sa folositi ochelari de protectie si masca)

4. porniti aparatul de aer conditionat pe functia racire (sau dezumidificare) si setati temperatura la minim si ventilatia la maxim.

5. lasati sa functioneze aparatul minim 10 minute si aerisiti camera

6. puneti filtrele in pozitia initiala


* Pentru aparatele care au un grad extrem de murdarire va recomandam sa repetati operatiunea sau sa apelati la un specialist.

* Pericol: Indicatii de pericol H222 + H229, aerosol extrem de inflamabil. Recipientul se afla sub presiune si poate exploda daca este incalzit. 

* Recomandari de precautie: P210 a se pastra departe de sursele de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis P211. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau a unei alte surse de aprindere. P251 nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. P410+P412 , a se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius.

* Continutul poate provoca o reactie alergica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
text_captcha
Accesorii disponibile