Producător: AUX
Cod produs: ASW-H18A4/LFR1DI-EU + AS-H18A4/LFR1DI-EU
Disponibilitate: Stoc epuizat
2.899,00 Lei

Opţiuni disponibile

Silentiozitate

Prin tehnologia optimizarii fluxului de aer, echiparea cu turbina de diametru mare si motor de eficienta ridicata, unitatea interioara asigura o mai buna distributie a aerului si un nivel de zgomot scazut de 20dB.

Super Quiet Design

Aparatul de aer conditionat este proiectat cu un mecanism de operare optimizat, de exemplu, materiale izolante fonic pentru compresor, motoare de ventilator cu nivel de zgomot redus si structura de ventilatie care combina tehnologia moderna de simulare pe calculator cu un design aerodinamic, reduce la minim zgomotul in timp ce va asigura un mediu confortabil.


Sanatate si sisteme de filtrare

Sistemele de filtrare sunt importante in functionarea aparatelor de aer conditionat. Praful, bacteriile si mucegaiurile care se dezvolta ne pot afecta sanatatea. Pentru a elimina aceste riscuri, aparatele de aer conditionat sunt dotate cu sisteme de filtrare si sisteme care ne protejeaza.


IonizareIonizator

Ionizatorul de aer este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeropurtate si de a reduce acumularea de electricitate statica, contribuie la starea de bine. Ionii negativi se intalnesc de obicei in natura langa cascade, in padure, pe plaja.

iCleaniClean

Atunci cand este activata aceasta functie, unitatea interioara functioneaza cu turbina la viteza mica. In acest timp se elimina condensul de pe aripioarele evaporatorului. Dupa aceea aparatul schimba functionarea pe regim de incalzire cu turatie redusa pentru a usca interiorul unitatii. La final se modifica inca odata functionarea pe "doar ventilare" pentru a elimina si restul de umiditate. Tot acest proces asigura ca interiorul unitatii este uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care determina mirosuri neplacute si riscuri pentru sanatate.

Silver Ion FilterFiltru cu nanoparticule de Argint

Nanoparticulele de argint care acopera acest filtru emit permanent ioni de argint pentru a elimina bacteriile.

Bio FilterBio Filtru

Bio Filtrul este compus dintr-o enzima biologica speciala si un filtru ECO. Filtrul ECO retine particule foarte mici de praf, bacterii, mucegaiuri si microbi, iar enzima biologica elimina bacteriile prin dizolvarea membranelor celulelor lasand aerul curat.


Comoditate

Aparatul de aer conditionat este dotat cu facilitati pentru a va face utilizarea cat mai facila.iFavoriFavor

Aceasta functie va permiteti sa salvati setarile dorite, modul de lucru, temperatura dorita, viteza ventilatorului si alte functiuni. De fiecare data cand apasati butonul "iFavor", aparatul va functiona in felul in care a fost inregistrata. Nu va trebui sa resetati parametri de functionare dupa ce au fost modificati de catre alte persoane, astfel va bucurati de mai mult confort in utilizare.

iFeeliFeel

Telecomanda contine un senzor de temperatura. Apasand odata pe buton se afiseaza temperatura din camera, apasand inca odata se afiseaza temperatura setata de functionare.

Display LEDDisplay LED

Pe display-ul LED de pe unitatea interioara se afiseaza temperatura setata. Pentru a nu deranja in timpul noptii acest display poate fi oprit de la o simpla apasare de pe butonul telecomenzii.

TimerAutorestart

Aparatul de aer conditionat memoreaza automat setarile de functionare, atunci cand alimentarea este accidental oprita la revenirea tensiunii aparatul porneste pe setarile anterioare de functionare.

Display LEDWi-fi ready

Aparatele de aer conditionat sunt pregatite pentru a functiona prin tehnologia WI-FI (este necesar modulul de Wi-Fi achizitionat separat).

TimerTimer

Aparatul de aer conditionat poate fi programat la pornire sau oprire pe o perioada de pana la 24h.

Economie de energie

DC Inverter System, aparatul de aer conditionat AUX este un sistem DC, cu motor DC la ventilatorul unitatii exterioare si compresor DC Inverter

Motor DC la ventilatorul unitatii exterioare

Motor cu turatie variabila, nivel redus de zgomot, colaboreaza cu sistemul de schimb de caldura asigurand un COP ridicat.

Compresor DC Inverter

Compresor din noua generatie cu noua caneluri si sase nivele, structura din magnet permanent cu tehnologie DC, functionare puternica si stabila, cu EER/COP ridicat asigurand clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire.

0.5 W Standby

Cu noua placa electronica, consumul de numai 0.5 W in standby permite aparatului de aer conditionat AUX sa reduca consumul de la 4-5 W, comparativ cu aparatele de aer conditionat conventionale.


Durabilitate

Elemente pentru a asigura o buna functionare a aparatului pentru o durata mare de timp
Golden FinGolden Fin

Schimbatorul de caldura de la unitatea exterioara este acoperit cu un strat hidrofilic Golden Fin pentru a imbunatatii eficienta transferului de caldura si a accelera procesul de degivrare, acest strat protector protejeaza impotriva ploii, aerului sarat de mare si a altor elemente corozive.

AutodiagnozaAutodiagnoza

Aparatul de aer conditionat monitorizeaza functionarea si partile componente. Atunci cand apar situatii anormale de functionare aparatul se va opri automat si va transmite un cod de eroare afisat pe unitatea interioara.

Low ambient heatingLow Ambient Running (Incalzire)

Designul unic al unitatii exterioare permite aparatului de aer conditionat sa porneasca si sa functioneze chiar si cand temperatura exterioara este de -15 grdC

Low ambient coolingLow Ambient Cooling (Racire)

Aparatul de aer conditionat contine un modul Low Ambient care permite aparatului sa functioneze pe racire pana la -15 grdC exterior.

Detectie pierdere agentDetectie pierdere de agent frigorific

Cu aceasta tehnologie, unitatea interioara va alerta atunci cand unitatea exterioara va detecta o situatie de pierdere de agent frigorific.

Dezghetare inteligentaDezghetare inteligenta

Cand condensatorul unitatii exterioare ingheata, la functionarea pe modul de incalzire, datorita temperaturii scazute, aparatul va porni modul de dezghetare inteligenta.


In cazul in care nu sunteti hotarat de tipul aparatului de aer conditionat de care aveti nevoie, precum si de pozitionarea acestuia, puteti solicita o vizionare in locatia dumneavoastra, contra sumei de 100 lei, suma ce va fi scazuta din pretul montajului in cazul in care veti achizitiona de la aerconditionatinstal.ro cel putin un aparat de aer conditionat si un serviciu de montaj in decurs de 30 zile calendaristice de la data vizionarii.

Serviciul este disponibil numai in baza unei programari in prealabil, in limita disponibilitatii pentru Bucuresti, Pantelimon, Popesti Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Rosu, Mogosoaia si Otopeni.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la office@aerconditionatinstal.ro sau la tel 0733 58 22 58. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
text_captcha
Accesorii disponibile