Cum comand?

1. Direct pe site: cel mai simplu mod de a efectua o comanda pe site-ul www.aerconditionatinstal.ro este adaugarea produsului / produselor in cosul de cumparaturi, dupa care, in partea de finalizare a comenzii introduceti datele dumneavoastra de contact, adresa de livrare etc.

Nu este obligatorie crearea unui cont.

De regula in maxim o zi lucratoare va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor.

In cazul in care achizitionati un aparat de aer conditionat si doriti sa achizitionati si serviciul de montaj pentru acesta, nu uitati sa selectati si optiunea "ADĂUGAŢI SERVICIU MONTAJ ( INCLUDE LIVRARE APARAT )"  pe care o regasiti in pagina produsului imediat sub pretul acestuia. Produsele comandate impreuna cu un servicu de montaj beneficiaza de livrare gratuita.

In functie de disponibilitate, serviciile pot fi efectuate prin echipe proprii sau prin firme partenere. In cazul in care montajul va fi efectuat de o firma partenera plata acestuia se va efectua direct catre aceasta, insa in continuare veti beneficia de livrarea gratuita a aparatului. 

Deplasarea in vederea montajului la adrese in afara orasului Bucuresti se va face contra cost tur + retur, la pretul de 2 lei/km de la iesirea din oras, exceptie facand urmatoarele localitati care beneficiaza de deplasare gratuita: Pantelimon, Popesti Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Rosu, Mogosoaia si Otopeni.

Continutul serviciului de montaj aer conditionat il regasiti in categoria "Servicii" - subcategoria "Montaj aer conditionat".

Comenzile pe site pot fi plasate non-stop.

2. Telefonic: ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0733 58 22 58 pentru plasarea unei comenzi telefonice in cadrul careia vom stabili toate detaliile. Programul pentru comenzi telefonice este de Luni pana Vineri 09:00 - 18:00.

3. Pe e-mail: ne puteti transmite direct comenzile dumneavoastra pe e-mail la adresa office@aerconditionatinstal.ro non-stop. 

De regula in maxim o zi lucratoare va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor.

Orice comanda pentru a fi validata trebuie confirmata telefonic cu un operator.

Nu se pot ridica comenzi de la sediul social, toate produsele vor fi livrate prin firme de curierat, personal propriu sau alte firme partenere.