www.aerconditionatinstal.ro este un magazin online care ofera solutii multiple de climatizare atat pentru spatiile rezidentiale cat si spatiilor comerciale cu nevoi complexe de climatizare si ventilatie. De asemenea la noi pe site gasiti diverse accesorii pentru climatizare si ventilatie.

Serviciile de montaj, demontare, igienizare, revizii si reparatii aer conditionat sunt disponibile doar pentru Bucuresti si imprejurimi cu mentiunea ca, pentru un volum mare de lucrari, in functie de disponibilitate ne putem deplasa in toata tara.

In functie de disponibilitate, serviciile pot fi efectuate prin echipe proprii sau prin firme partenere.

Va putem oferi servicii de mentenanta specializata adaptata nevoilor dumneavoastra.

Plata produselor / serviciilor poate fi efectuata cash sau cu cardul in locatia dumneavoastra, prin transfer bancar in avans, cu cardul online precum si ramburs la curier.

Aveti posibilitatea de a achizitiona produse in rate fara dobanda prin Cardul Star de la Banca Transilvania. Mai multe informatii gasiti aici.

Livrarea produselor in Bucuresti si imprejurimi este gratuita numai daca se achizitioneaza impreuna cu un serviciu de montaj aer conditionat.

Pentru toate produsele comercializate pe site asiguram contra-cost livrarea in toata tara prin firma de curierat Sameday. Vezi informatii livrare aici.

Pentru mai multe informatii sau comenzi ne puteti contacta telefonic, pe e-mail, chat-ul din site, precum si pe WhatsApp.