Livrarea produselor si prestarea serviciilor:

- Comenzile pot fi plasate prin formularul de comanda de pe site-ul www.aerconditionatinstal.ro si la adresa de e-mail office@aerconditionatinstal.ro non-stop. Puteti plasa comenzi telefonice de luni pana vineri in intervalul 09:00-18:00 la nr. de telefon +4 0733 58 22 58. Orice comanda pentru a fi validata trebuie confirmata telefonic cu un operator.

- Va rugam sa nu efectuati nici o plata dupa ce primiti confirmarea automata a comenzii, decat dupa ce veti confirma telefonic comanda cu un operator si veti primi factura proforma sau fiscala care va include inclusiv costul final al livrarii (acolo unde este cazul).   

- Vanzatorul isi rezerva dreptul de livra produsele sau presta serviciile si prin terti (de exemplu : Samaday, etc.) .

- Livrarea produselor (in special a aparatelor de aer conditionat) achizitionate impreuna cu un serviciu de montaj aer conditionat de la noi  sau de la o firma partenera este gratuita pentru Bucuresti si urmatoarele localitati din Judetul Ilfov : Pantelimon, Popesti Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Rosu, Mogosoaia si Otopeni. Pentru produsele care nu se achizitioneaza impreuna cu un serviciu de montaj aer conditionat se va percepe o taxa de livrare fixa in valoare de 45 lei pentru localitatile mentionate mai sus (indiferent de greutate).

In momentul plasarii comenzii va trebui sa selectati "Metoda de livrare":

- "Gratuita la montaj" (atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat impreuna cu un serviciu de montaj de la noi sau de la o firma partenera) sau

- "Livrare prin curier" contra cost (atunci cand doriti sa achizitionati doar produse fara servicii de montaj)

Costurile standard  pentru livrarea prin curier sunt:

- produse din categoria "Aer conditionat - Rezidential" - 69 lei 

- produse din categoria "Aer conditionat - Comercial" - 99 lei 

- produse din categoria "Confort" 19 lei

- produse din categoria "Accesorii aer conditionat" - 19 lei

Costurile de mai sus sunt valabile doar pentru cele peste 7000 de localitati aflate in acoperieriea standard a firmei de curierat Sameday. Lista completa a localitatilor aflate in acoperirea standard a Sameday pentru care nu se percepe o taxa pentru kilometri suplimentari  o puteti gasi pe site-ul www.sameday.ro .

Livrarea produselor in celelalte localitati va fi calculata de un operator dupa plasarea comenzii.

- In cazul in care clientul refuza nejustificat ridicarea comenzii, acesta este de acord ca Furnizorul sa ii returneze suma achitata in avans in contul mentionat de acesta intr-un termen de maxim 15 zile de la data refuzului, cu mentiunea ca este de acord ca Vanzatorul sa retina total sau partial costul transportului dus-intors al comenzii.

- Ne rezervam dreptul de efectua livrari de produse numai dupa achitarea integrala a acestora inclusiv a contravalorii transportului.

- Livrarea produselor prin curier sau terti are loc de regula intr-un interval de 1 – 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu fi tras la raspundere in cazul unei intarzieri de livrare.

- Aveti obligatia de a verifica integritatea fizica a coletului / coletelor in prezenta curierului iar in cazul in care sunt constatate deteriorari sa-i solicitati acestuia sa completeze un proces verbal de constatare a daunelor pe loc. Orice alta reclamatie ulterioara nu va putea fi luata in considerare.

- Nu se pot ridica comenzi de la sediu. Toate comenzile vor fi livrate prin firme de curierat, personal propriu sau alte firme partenere.

- Pentru serviciile prestate in Bucuresti si in urmatoarele localitati din Judetul Ilfov : Pantelimon, Popesti Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Rosu, Mogosoaia si Otopeni nu se va percepe nici un cost separat pentru deplasare. Deplasarea in vederea de prestari servicii in afara localitatiilor de mai sus va se va face contra cost la pretul de 2 lei / km tur + retur (cost calculat de la iesirea din Bucuresti, de exemplu pentru o localitate aflata la 10 km de la iesirea din Bucuresti Clientul va achita in plus suma de 40 lei).

-  Pentru comenzi mari costul transportului saul al deplasarii este negociabil.

- Desi aceste lucruri se pot intampla foarte rar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda fara a fi obligat sa prezinte despagubiri de orice fel Clientului, dar cu restituirea integrala a sumelor platite in avans Clientului in termen de maxim 5 zile lucratoare.