Conditii de returnare:

- Returul produselor este acceptat conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

- Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate la distanta, pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

- Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate.

- Consumatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor. Va recomandam sa patrastrati ambalajele originale pentru a proteja integritatea produselor.

- Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru Consumator in a-si exercita dreptul de retragere. 

- Persoanele juridice nu au calitatea de Consumator, iar Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

- Pentru produsele achizitionate cu plata in rate fara dobanda in locatia Clientului, Vanzatorul este indreptatit sa perceapa un comision de 5% din valoarea totala a tranzactiei, iar pentru produsele achizitionate cu cardul fara sistem de rate sa perceapa un comision de 1%.

- Suma aferenta returului se ramburseaza doar in contul bancar al Clientului.

- Daca produsele pe care doriti sa le returnati  au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. In cazul in care ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul dintre ele a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.