Producător: 3C
Cod produs: R407C - R410A -R32
Disponibilitate: Stoc epuizat
500,00 Lei

La o anumita perioada de timp (care este influentata de mai multi factori) aparatele de aer conditionat necesita o incarcare cu freon.

Serviciul de incarcare cu freon este valabil pentru toate aparate de aer conditionat care functioneaza cu urmatoarele 3 tipuri de agent frigorific:

- R407C

- R410A

- R32

Costul serviciului include deplasarea si incarcarea cu freon a unui aparat de aer conditionat tip split cu o capacitate intre 14000 - 24000 BTU.

Daca pentru accesul la aparatul de aer conditionat sunt necesare schele, scari, nacele, etc. , inchirierea acestora si costurile adiacente (manopera suplimentara, tansport etc.) vor fi achitate de client. Costul va fi calculat pe baza de deviz / oferta si prezentat clientului pentru aprobare.

Serviciul este disponibil numai in baza unei programari in prealabil, in limita disponibilitatii pentru Bucuresti, Pipera, Otopeni, Chiajna, Roşu, Dudu,  Popeşti-Leordeni şi Dobroieşti

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@aerconditionatinstal.ro sau la tel 0733.58.22.58

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
text_captcha