Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

1. Definitii

Acest site este intretinut si administrat de S.C. 3C Tehnic Service Plus Air S.R.L. care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului aerconditionatinstal.ro, este denumita Client.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul aerconditionatinstal.ro, vor fi denumite in continuare continut.

2. Continut si drepturi de autor

Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale pentru care nu ne putem asuma raspunderea.

Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului aerconditionatinstal.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

aerconditionatinstal.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

3. Inregistrare ca membru

Inregistrandu-va ca membru pe site-ul aerconditionatinstal.ro, va obligati sa:furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Societatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri. 

4. Securitatea datelor personale

Magazinul online aerconditionatinstal.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor Dvs. conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date" si "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice".

Datele nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale magazinului online aerconditionatinstal.ro.

5. Conditii de returnare

 Produsele comandate pe siteul aerconditionatinstal.ro pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.

 Produsele se vor returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate de client.

 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC 3C Tehnic Service Plus Air SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

 Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 Denuntarea de contract se face numai in scris catre vanzator.

 Pentru intrebari suplimentare privind conditiile de returnare va rugam sa ne contactati.

6. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului aerconditionatinstal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul aerconditionatinstal.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor aerconditionatinstal.ro si va duce la cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

7. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

8. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii